Collectie zomer 2020

De kleding van het Italiaanse merk LaSalle is naast onze schoenencollectie niet meer weg te denken uit onze winkel. U bent van harte welkom in onze winkel om de producten te voelen, ruiken en passen. U kunt niet wachten?! Houdt dan onze Follow Us on Facebook  in de gaten want regelmatig wordt u daar op de hoogte gehouden van de nieuwste trends.

Sinds 1991 biedt LaSalle een collectie van iconische luxe essentials – kleding die je steeds opnieuw kunt liefhebben en dragen. Elk seizoen bevat de collectie hedendaagse looks voor een tijdloze en moeiteloze verfijning. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens zorgen voor een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Met gepaste trots kunnen we stellen dat onze collectie bijna uitsluitend ‘Made in Europe’ is. We werken nauw samen met onze leveranciers, die zeer bekwaam zijn vaak met ambachtelijke traditie en technologie. We bezoeken ze vaak en hebben sterke persoonlijke relaties met hen.

We zijn ook van mening dat wat we doen zacht moet zijn voor onze omgeving. We kiezen steeds meer voor natuurlijke stoffen en garens die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd, bijvoorbeeld door gebruik te maken van Lyocell® ondersteunen we schone lucht, schoon water en een gezond milieu. We ondersteunen ook groene schoonmaak door te werken aan het elimineren van conventionele stomerij voor onze kleding ten gunste van handen- en machinewasmiddelen in koud water. Onze missie is tegen 2020 dat 70% van onze kleding is gemaakt van stoffen en garens die vriendelijk zijn voor het milieu.

Heeft u interesse neem dan contact op via [email protected] of bel 024-6455550