HOE BESTEL IK?

Nadat u het contactformulier heeft ingevuld krijgt u  via de e-mail zo spoedig mogelijk een antwoord.  Wilt u de schoen bestellen dan mailt u ons dit en uw bestelling is aangevraagd en dan is de koopovereenkomst gesloten.

Het is dan helaas niet meer mogelijk de bestelling te wijzigen of te annuleren.

De bestelling wordt binnen enkele dagen aangeboden door POST-NL op het aangegeven adres. Wanneer het product onverhoopt niet aan uw wensen voldoet kan het product voldoende gefranceerd, in originele verpakking en onbeschadigd retourgestuurd worden.

 

PRIJZEN

Alle getoonde prijzen op de online site zijn inclusief BTW.

 

PAKKET VERZENDEN, KOSTEN OF AFHALEN

Vermeld in uw e-mail of u het pakket wilt laten bezorgen: door Post NL of zelf ophalen in de winkel. Wanneer u kiest voor verzending door POST-NL wordt uw bestelling tussen 08.00-18.00 uur bezorgd. Mille Grazie streeft ernaar om uw bestelling binnen 1-3 werkdagen te leveren, mits uw betaling is ontvangen bij de bank. Wanneer u niet thuis bent op dag 1 wordt er de volgende werkdag inclusief de zaterdag een 2e aanbieding gedaan. Wanneer u het pakketje niet heeft ontvangen wordt het pakket maximaal 3 weken bewaard op het afhaalkantoor.

Indien u een beschadiging constateert aan de verpakking dan dient u dit bij aflevering aan de vervoerder gemeld te worden. Tevens dient u ons direct op de hoogte hiervan te brengen via [email protected]

Vermeldt u hierbij uw naam,  en leveringsdatum.

Na fiattering voor ontvangst kan op beschadiging tijdens vervoer geen beroep meer gedaan worden.

Als u niet thuis bent, dan wordt het pakket bij de buren afgeleverd.

Kiest u ervoor om zelf het pakket op te halen in de winkel dan bent u van harte welkom bij Mille Grazie, Markt 1 6602 AM te Wijchen. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen!

Afhaaltijden; maandag van 13.30-18.00 uur dinsdag t/m vrijdag van 10.00-13.00 uur. schikt dit u niet neemt u dan even telefonisch contact met ons op via 024-6455550.

ZENDKOSTEN

  • Mille Grazie hanteert geen bezorgkosten, boven 100,00 euro. Bij bestellingen onder de 100,00 euro wordt 5,00 euro verzendkosten berekend. Op afgeprijsde artikelen worden verzendkosten en administratie kosten in rekening gebracht van 10,00 euro.
  • De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor uw eigen rekening.
  • Online gekochte producten kunnen ook geretourneerd worden in de winkel. U ontvangt op uw bankrekening uiterlijk binnen 30 dagen het bedrag minus de verzendkosten van uw aankoop.

Onvoldoende gefrankeerde of zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd en de klant blijft betaal-plichtig.

Vraag Post.nl om een retourbewijs!

HOE KAN IK RUILEN EN RETOURNEREN?

Na het ontvangst van het pakket kunt ons uiterlijk 5 dagen per e-mail [email protected] berichten uw aankoop te willen retourneren. Bij uw pakket treft u een een retour-formulier aan die u volledig met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons kunt retourneren. Het pakket dient uiterlijk binnen 14 dagen goed verpakt en onbeschadigd bij Mille Grazie retour te zijn ontvangen.

Artikelen die 50% of meer zijn afgeprijsd kunnen niet worden geretourneerd. Voor deze artikelen krijgt u een shoptegoed.

Wenst u toch liever een ander artikel of is de maat niet goed dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen  ( 024-6455550).

 

Verpak het pakket zorgvuldig en vermeldt duidelijk het retour-adres op de verpakking;
Mille Grazie schoenmode, Markt 1 Wijchen 6602 AM te Wijchen

U kunt het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde Post-NL servicepunt. Alleen volledig gefrankeerde zendingen worden door ons geaccepteerd en wordt het aankoopbedrag geretourneerd (minus eventuele verzendkosten tijdens acties en uitverkoop)

WAT ALS ER ONDERWEG TOCH IETS MISGAAT?

Mille Grazie schoenmode gaat met grote zorg om met de producten. Toch is het mogelijk dat er een keer iets misgaat op de route van het winkelwagentje naar uw bezorgadres. Uiteraard helpen u graag om het probleem op te lossen.

Is uw bestelling binnen 5 dagen beschadigd of niet aangekomen? Neem dan contact op met

[email protected] of telefonisch 024-6455550.

Klopt de bestelling niet? Wij staan u graag te woord en lossen het zo snel mogelijk voor u op.

 

SCHOENMAATTABEL

In het overzicht van de maattabel bepaalt u uw maat. Twijfelt u over de maat neem dan zonder twijfel contact op via het contactformulier of telefonisch 024-6455550. Wij helpen u graag verder.

In continentaal Europa gebruikt men de volgende formule om de schoenmaat vast te stellen:

Schoemaat = 3/2 * (voetlengte in centimeters + 2 centimeter)

De voetlengte + 2 centimeter is de leestlengte.

Om de voetlengte te meten dient de voet plat op de grond te worden geplaatst, de persoon rechtop te staan en het lichaamsgewicht in gelijke mate over beide voeten te worden verdeeld. De voetlengte is de kortste afstand tussen twee aan elkaar evenwijdige vlakken die beide loodrecht staan op de richting van de voet, waarbij het ene vlak de top van de meest uitstekende teen raakt (vaak de grote teen), en het andere vlak net het meest uitstekende gedeelte van de hiel raakt.

Let wel op dat uw voeten van grootte kunnen verschillen, houdt daarom rekening met de grootste voet voor het bepalen van de maat.

Voetlengte in cm EUR
22,5 36
22,9 36,5
23,4 37
23,8 38
24,3 38,5
24,6 39
25,1 40
25,4 40,5
25,8 41
26,5 42

Schoenen die net iets te groot zijn kunt u passend maken door er een inlegzooltje bij in te leggen. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel of bij ieder willekeurige schoenmaker.